Nieuwe baan? Outplacement vanaf 300 euro!

In deze tijden wordt het weer duidelijk hoe onzeker je zekerheden zijn. Hele sectoren liggen stil, anderen komen om in het werk. Als je hulp wil bij het vinden van een andere werkgever, is er aanbod genoeg. Maar wat is het juiste aanbod?

Het antwoord is simpel. Het aanbod dat je zelf samenstelt.

Als werknemer weet je meestal prima waar je goed in bent, en wat je wil verbeteren of uitbesteden.

Wat tegenwerkt is hoe de markt in elkaar zit. Outplacementbureaus zijn gewend hele trajecten aan te bieden aan werkgevers. Een enkele werknemer die weet wat hij of wij wil, is daarom lastig in het proces te passen.

Een oplossing hiervoor is outplacementopmaat.nl. De site die je maximale keuze biedt.

1. Regio.

Belangrijk is dat je begeleider bekend is met jouw regio. Daarom kan je op de kaart kijken welke begeleiders wonen en werken bij jou in de buurt.

2. Wie spreekt je aan?

De klik met de begeleider is een enorme succesfactor. Wie spreekt je aan? Wie heeft affiniteit met jouw als persoon en ervaring met de voor jou aantrekkelijke sectoren en werkgevers? Je vindt het allemaal onder het tabblad “loopbaanbegeleiders”.

3. Wat spreekt je aan?

Elke begeleider heeft specialismes. Waar de een veel weet over bijvoorbeeld hoogbegaafdheid, is de ander juist weer expert in het maken van een enorm mooi CV. De jobhunters zijn goed in het zorgen voor sollicitatiegesprekken, anderen zorgen weer dat je gesprekstechnieken verbeteren. Het is allemaal te vinden onder het tabblad “services”

4. En dan?
Tijdens je zoektocht door de site, loopt onze online assistent met je mee. Je kan ook contact opnemen voor advies. Wij helpen je met je aankoop en regelen eventueel de afhandeling met je werkgever.